Agroreis Zwarte Woud

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van zondag 11 augustus tot donderdag 15 augustus 2019 van 05u00 tot 21u00, enkel op monday, dinsdag, wednesday, donderdag, sunday.
Den Tap - KLERKENSTRAAT 37 A, 8920 LANGEMARK

Verslag

De eerste dag werd er een bezoek gebracht aan een modern melkveebedrijf in de Elzas. Dit bedrijf ontving reeds de Franse president. Na de aperitief en de maaltijd op de hoeve trokken wij naar Oberharmersbach.
De 2de dag waren wij te gast bij een landbouwer in het Zwarte Woud. Daar nam hij ons op ontdekkingstocht doorheen het Zwarte Woud. Er werd ook geproefd van zijn "schnaps".
De 3de dag werd een bezoek gebracht aan Freiburg en de Münster, een meesterwerk van de gotische kunst. In de namiddag reden wij via de "Ortenau wijnroute" naar Durbach, met bezoek aan de meest toonaangevende coöperatie in Baden.
De 4de dag bezochten wij het "Stockenturm-Museum" in Zell am Harmersbach. Voor het middagmaal waren wij te gast op een boederij met een eigen slachtlokaal en rokerij. Na het bezoek konden wij aanschuiven voor de "Vesper", gevolgd door een lekkere stuk Schwarzwälder Kirschtorte. In de namiddag werd het "Openluchtmuseum van Vogtsbauernhof" bezocht.
De 5de  zijn wij Straatsburg gaan bezoeken met de boot, zowel het oude als het nieuw gedeelte.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
D'Hallewin Ghislain (Landelijke Gilden)
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Langemark
Prijs
€ 545,00
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

057 48 96 44